RAMEN-YA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 120 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramen-Ya. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 0:09 Eten was er pas na 2.5 uur. De tijd op de tracking bleef maar veranderen naar steeds later zonder verklaring. Eten was lekker, maar de onverwacht ontzettend lange wachttijd maakte het niet voor herhaling vatbaar.
25 mei 2024 om 20:12 The Hakata Miso tasted bitter, like burnt food, and both the Miso and salty soups were very greasy, even most of the meat slices were fat. The quality does not match the price and it does not inspire confidence to try again.
4 mrt 2024 om 20:20 Bezorging perfect , Eten brrrrrr niet meer bv het varkensvlees te dun , te zacht , de noedels te dun te hard en de smaak niets bijzonder . Jammer
29 feb 2024 om 21:41 Ze zeggen dat lekker eten met liefde gemaakt wordt. Ik denk dat degene die deze ramen heeft gemaakt een gebroken hart had. De Ebi Furai waren wel lekker. Ik wens de mensen bij Ramen Ya nieuwe liefde toe! Bezorging was prima, niks mis mee.
17 jan 2024 om 10:05 Simply amazing food.
15 jan 2024 om 9:22 Delivery took about 2 hours - absurd. Food quality was good though.
12 jan 2024 om 14:28 3 uur gewacht op me bestelling en nooit ontvangen kon niet eens een telefoontje van af om te bellen wat er aan de hand is, toen ik het restaurant belde waren ze niet bereikbaar heel erg slecht, nooit bestellen, een gewaarschuwd mens telt voor 2!!
7 dec 2023 om 20:22 This place is going downhill. Food took 1:50 hr, part of the order was incorrect, and it wasn't as tasty as it used to be. We won't be ordering again in future.
23 nov 2023 om 8:42 De allerliefste bezorger ooit, Seth je bent een topper.
8 nov 2023 om 20:51 Took a long time but the quality was great!
21 sep 2023 om 22:04 The soup was really warm which was nice. But the noodles were kinda stringy and the meat was mostly fat... There were alot of bamboo shoots tho which was topp. But overall it was... okayy... The stringy noodles mostly were meh, didn't have much taste