RAMEN-YA

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 84 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramen-Ya. Meer weten? Ontdek meer

28 aug 2022 om 18:44 Heerlijke vega noodle soep
22 jul 2022 om 21:38 Miso ramen besteld, maar de miso was nergens te bekennen.
7 jul 2022 om 13:17 The food is good! But the delivery is very very long... 2 times I am waiting 1H30 hour to get my food! The restaurant needs to improve this otherwise I will stop using them. The driver was here in less than 10 minutes so no problem from JET side.
30 mei 2022 om 22:30 Was gewoon niet lekker. De noodles smaakten niet, de bouillon was ook meh. Heb beide porties ramen weggegooid. De pork buns waren wel lekker maar voor dit bedrag had ik echt meer van de ramen verwacht.
27 mei 2022 om 20:45 Bezorging veel en veel te laat (en lauw). Eerst restaurant gebeld - ze hadden het te druk en ze wisten niet meer wat we hadden besteld. Hadden ze 'zogenaamd' niet doorgekregen. Ook de Thuisbezorgd klantenservice bood geen oplossing, 'wacht maar af'.
23 mei 2022 om 13:59 Waited 1,5h for the food. Ramen was one of the worst I have ever tried. The broth was stinky. It made us nauseous just by smelling it. Haven't found any chicken either. Pity.
5 apr 2022 om 8:36 Just not good. Boring the nodel is thin and cheap. And the toppings are almost not there
28 jan 2022 om 20:27 BEST ramen I ever had! Propvol ben ik ook! Forever hier bestellen!
22 jan 2022 om 10:18 Goed spul..
12 okt 2021 om 10:44 Food is getting worse everytime I order from here
9 sep 2021 om 20:33 Ramen was teleurstellend. Bouillon was wel erg lekker. Zat een half eitje bij, wat bosui en wat paddenstoelen vrij taaie noodles een paar stukjes kip en dat was het wel. Voor bijna 17€ verwachten ik wel wat meer.